– lugna gatan

… eller kanske snarare lugna tomten. Det är übervarmt och tom hundarna drar ner på farten
De flesta söker sig till skugga- utom Ellen som lägger sig raklång på gräsmattan, precis där solen gassar som mest.
Jag kan bli lite rädd att hon ska få solsting, men hon är ju vuxen och borde känna när det blir för varmt, fast man vet ju inte


Jag har haft lite tjafs med personer som inte vill / kan se att alla hundar kanske inte är riktigt lika bara för att de är av rasen hund.
Jag kan mycket väl förstå att främmande personer inte är riktigt bekväma med att möta Ellen o Hugo bara ”så där” Alla som känner dem vet ju hur snälla och vänliga de är, men för någon som ska komma in och dessutom jobba i huset kanske det inte känns riktigt bekvämt till en början. Till slut ledsnade jag och skickade dessa bilder och påtalade att det inte bara mopsar som fanns här… har ännu inte fått svar så vi får väl se?

MopsEllen och Agnes mellanlandade här några dagar, och Hugo och Agnes har något speciellt gemensamt. De leker och busar, och det ser härligt ut när lilla Agnes fräser ifrån när Hugo busar lite väl mycket och Hugo genast lugnar ner leken.
Det syns tydligt när det kommer besök som hundarna känner, även om det gått lång tid sen de träffades sist så är det liksom bara ”hej hej” och sen är hälsningen överstökad. Nya bekantskaper ska kollas lite mer noggrant, nosas igenom och kollas upp vad det är för filurer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *