– så skönt

att få vakna hemma i sin egen säng av det invanda morgonljuset

hemma 😀

Vi åkte hem, i en minst sagt överpackad bil där inte bara hundarna hade det trångt om utrymme. Jag satt ovanpå alla mina jackor ( yepp jag hade lyckats få med mig ett antal till Råneå) i skräddarställning eftersom utrymmet framför sätet var fyllt av väskor och korgar

Vi kom hem sent, och tur var väl det eftersom det inte- ännu- finns ett fungerande hus att vara i. Vi har ingen spis (kyl o frys undanträngt i stora rummet) och det ligger lister, sågar och maskiner överallt
Nåja, nu kan man i alla fall se slutet, det är fint väder så hundarna och jag kan vara ute,

Det var kul att se hundarna imorse, Gräsmattan som mer tagit formen av klöveräng undersöktes noggrant, Sen placerade sig Ellen och Saga mitt på, medan Bull och Hugo var mer intresserad av att undersöka dofterna
( Kollohundarna var så klart ute de med, men de lyckades inte fastna på bild

Trots att vi packat bilen till bristningsgränsen ( eller lite över) med vad som är lagligt att köra med lyckades vi inte få in kaffebryggaren Det gick bara inte … så kamrat Hs uppgifter idag blir att besiktiga bilen och hämta kaffebryggaren. Jag får väl roa mig med att sitta i solen och titta på hundarna – tills jag får kaffe i alla fall

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *