Mycket märkligt

Det spökar ikväll. Det är tredje gången jag försöker skriva ett inlägg, och när jag ska lägga till ett foto så försvinner allt

Ett sista försök sen ger jag upp

Man lever lite annorlunda när man liksom bor i ”kappsäck” Det är lata och sköna dagar ( även om man inser att det kommer att bli mycket jobb hemma när vi återvänder) Gräset på farmen hade behövt klippas för ett bra tag sen, humlen ska knytas upp och ogräset har fått oanat utrymme. Men det är som det är, lite blomster ska vi väl hinna få ut innan sommaren är slut

Här finns ju inte ”måsten” på samma sätt som hemma, vi läser, lyssnar på radio, lagar god mat och går långa promenader- riktigt lyxliv

Jag är så glad att vi hittade till Ms skog så hundarna får sträcka ut sig ordentligt mellan varven. Koppelpromenader i all ära, men det märks speciellt på Hugo som har mycket energi och spring i benen när han inte fått röra på sig och har tråkigt. Då kommer Mr Marodören fram och det är inte alltid så himla kul med hans uppfinningsrikedom

Jag lärde mig en gång på en kurs att energiska hundar lätt blir ”egenföretagare”. Har man inga arbetsuppgifter så skapar man sig egna, Hugo i ett nötskal

Men det blev en härligt solig kväll och en lång skogsrunda .

Hugo passade på att bada i sina älskade (gyttje-) diken och märkligt nog får han numer med sig Ellen. Hon som aldrig tidigare ägnat sig åt sånt , tvärtom gått omvägar vid vattenpölar och aldrig frivilligt badat hur heta sommardagar det än var

Sååå härligtEllen
Hugo

2 thoughts on “Mycket märkligt

    • Håkan var hem o kollade och nu kan man se ”ljuset i tunneln” Till helgen kan vi nog flytta hem 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *