Vaknade till ännu mera regn

Och trots en halv- lång ( halvhjärtad) morgon promenad där man snabbt kände sig genomblöt visade hela gänget att dom hade tråkigt- urtråkigt – supertråkigt. Hugo roade sig med att nafsa lite här och där på Saga, vilket i alla fall fick henne att jaga honom en stund

Ellen däremot svansade runt för att visa att hon minsann luktade gott även idag

Och till slut upphörde eller i alla fall avtog regnet så jag förbarmade mig över tråkmånsarna. Monica hade berättat om en skogsväg där man vågade släppa dom lösa, och när jag rekade häromdagen tror jag jag hittade den ( eller så hittade jag en helt annan skogsväg)

In med killarna i bilen och iväg – och det var två lyckliga 4- beningar som släpptes lös. Man kunde riktigt se hur de saknat att få sträcka ut sig- och dessutom en alldeles ny och spännande skog


Lite godis kanske
Massa dofter

Imorgon ska det bli sol hela dan ( om dom inte ändrar sig på SMHI och då blir det tjejsväng i skogen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *