– varmare än varmt….

Nu är det hett på dagarna… hundarna och jag smyger in med jämna mellanrum till svalka och undan solen.
Jag vet att det är som att svära i kyrkan att klaga på värmen… men det finns ju måtta med allt

– tur man kan svalka av sig emellanåt, Hugo gillar vatten till skillnad från Ellen propellern som är en riktigt badkruka. Hon undviker helst att bli blöt om fötterna om det bara går,

 

Det har varit fullt ös på farmen sista tiden, kollohundar har kommit och farit och vi har rantat runt en del (mycket mer än vi brukar) nu är det en resa kvar- sen ska jag sätta mig ner i hammocken och inte lämna ön mer än jag måste
Men det är kul med liv och rörelse- och jag älskar när ”mina” valpar kommer tillbaka som vuxna och man kan se vilka härliga roliga hundar det blivit- för nånstans är dom alltid ”mina” även om jag inte träffar alla så ofta
– just nu är Sigge och Arne här, och med lilla Arne är det fullt ös. Hugo blev överlycklig att få en ”galen” mops som buskompis
Arne däremot var mest fascinerad över att det fanns så många ”brudar” att uppvakta (tanterna å´sin sida var klart mindre imponerad av hans flirt-) nyhetens behag när nog lägga sig när tanterna säger ifrån på allvar.
Hugo tyckte Arne var lite märklig som hellre nosade tanter i rumpan ’än lekte med honom.och hans fina pinnar. 😀
Sigge tar det klart mer cool Han är en gentleman i sina bästa år, och numer kan han och brorsan Bull umgås utan att behöva mäta sina krafter hela tiden  (ibland glömmer dom förstås bort att dom är vuxna och ska brottas lite)

 

 

 

 


Lavagårdens fina Tjalle och Sigge var här en dag ( Bull och Klaras valpar) och det var två sockersöta och busiga mopskillar
, Tjalle hade inga problem att (försöka) tala om att han minsann ägde det mesta som fanns i köket, leksaker, ben och bäddar.  Ellen tyckte det var så skämmigt så hon pep iväg och la sig i soffan, dessutom fick ju ingen  säga till dom små huliganerna när dom betedde sig-

På kvällen visade hon hur man äter färskpasta och gurka på Ellenvis, där är det inga matskålar som gäller

Det är ett trött gäng som slocknar på kvällen- värmen tar, och så är det ju en massa nya kompisar att hålla reda på

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *