– supervarmt…

somliga tillbringar dagen mitt i stekande sol, andra myser i soffan i svalaste rummet ( efter att ha fått dagens dos av D-vitamin.)
Jag hmmar lite  när mina vänner berättar om hur f-a-n-t-a-s-t-i-k-t varmt och skönt det är att bara ligga ute i solen och njuta…själv njuter jag i hammocken under ett skyddande tak, eller under parasollen… bara att konstatera att vi gillar olika- och tur är det.

Ikväll var det ringträning för första gången för Hugo- nytt och spännande.
Det var pudelklubben i norr som anordnade så det var ett gäng glada pudlar av olika modeller, och dessutom några ”avarter” av andra raser som fick hänga på
Hugo som nästan bara sett mopsar tidigare var helt fascinerad  att både titta och få hälsa på dem, och jag kan tänka mig att han framstod som en udda ”pudel” i sällskapet.
En jättetrevlig kväll och  en riktigt trött kille som djupsov i bilen på vägen hem-
Tack pudelgänget  att vi fick vara med
(jag kikade lite på Pudelklubben i norrs FBsida, och vilka imponerande aktiviteter man har- allt från nosework, agility, rallylydnad till promenader och spännande hanteringsövningar (kände igen några platser där vi tränat räddning)
Så kul med en aktiv klubb som verkligen satsar, och som dessutom verkar få med sig ett helt gäng när man anordnar nåt- bara för att få hänga med skulle jag (nästan) kunna tänka mig att skaffa en pudel.:-D

Väl hemma piggnade Hugo till och orkade busa lite med gänget som inte fått följa och hade alldeles väldigt mycket energi

Bull var helt säker på att det var EN foderkula som ramlat ner i leklådan, och den var definitivt hans, Hugo hjälpte till att leta genom att plocka ut alla leksaker på golvet- och Bull fick till slut sin efterlängtade trofe´

Imorgon kommer två N-vindsbrudar på kollo och på fredag ytterligare en… och det lovades dessutom lite svalare väder så det kanske blir riktigt skönt (till och med för mig) att sticka ut i skogen en sväng

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *