– fortfarande snorigt på farmen…

men till hundarnas glädje har det kommit massor med snö och -21 grader ändrades på ett dygn till -2
Man märker att de lite äldre damerna, Siri och Saga fryser om tassarna när det börjar gå ner mot -15, stackars Siri kom skuttandes på tre ben när hon snabbt ville in efter att ha kissat.
Hon har gärna täcke på sig när det är kyligt, men skor är inte hennes grej. Hon ser bara olycklig ut och tror inte hon kan röra sig när skorna kommer på- men å andra sidan behöver hon inte hänga med på längre  promenader när det är riktigt kallt.
Även om hela gänget gillar att kura ihop i soffan nära brasvärmen, så smiter Siri gärna in ensam och bäddar ner sig bland kuddar och filtar- fullständigt döv om vi pratar om att gå ut en sväng.

Idag kom det så pass mycket snö att det gällde att pulsa fram, Ellen brukar vara bra att göra gångar som de andra passar på att använda, men idag kom snön för tätt. Varje gång de kom ut hade det snöat ytterligare ett lager, och det var bara att pulsa på (eller simma fram)


Det var ett gäng trötta och nöjda hundar som la sig efter kvällsmaten, och ganska snabbt hördes ett lätt snarkande från bädden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *