– mera gnäll…

jag var nog lite väl optimistisk när jag trodde flunsan lämnat oss… den bytte bara form.
Hostan byttes mot snor och snörvlande- jag vet inte riktigt vilket som är minst obehagligt,
Så trist och segdraget-  och nu när det dessutom varit några riktigt fina dagar – men, men
Jag satsar stenhårt mot att komma igen till andra advent istället- lite tomtar och änglar ska vi väl hinna få upp innan jul, saffransbullarna har vi ätit upp när ingen orkat laga middag- blodsockret måste ju hållas på en någorlunda nivå

  
Idag för två år sen… mopsgänget var lite större på N-vinden så hundspannet skulle onekligen se lite annorlunda ut idag. Å andra sidan har vi ju en rejäl ”dragare” som kunde springa i täten, så farten skulle nog bli (minst) densamma
(kommer aldrig att glömma när Ellen galopperade efter en skenande älg och jag hängde efter på skidor…det gick undan i djupsnön 😂

Så förutom att dricka (kopiösa) mängder med te och titta på dåliga TV-serier roar jag mig med att titta på  gamla foton – nåt måste man ju roa sig med när man inte kan vara ute och ha kul.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *