– jag försöker…

ligga tyst och stilla trots att jag är vaken.
Jag försöker diskret kika lite på nyheterna på plattan innan jag måste kliva upp-
men jag märker att det finns två som har full koll på om jag verkligen sover eller bara låtsas.

Rätt snabbt överfalls jag av en tung röding laddad med pussar och kramar och en mopstant som utan att skämmas sätter sig på mitt huvud och tvättar sömnen ur mina ögon- det går att stå ut en liten stund men ganska snabbt ger jag upp

Det är rätt bekvämt att bo på landet, hundarna är ute på gården medan jag gör upp eld i kaminen, kokar te och fixar lite frukost- och jag har inget emot att ha några tiggande frukostkompisar – i väntan på deras egen mat.
Sen är det dags för allmän utfodring, och jag hinner dricka lite mer te innan vi sticker ut på en förmiddagsrunda.

Igår fick vi en heldag med världens bästa Frida – och hon var efterlängtad
Alla ville sitta närmast- och några hade starka åsikter om vem som var favoriten, Siri som känt Frida längst hade naturligvis sin självklara plats, Bull som bott hos Frida tyckte att han åtminstone kom på andra plats – nåt som Ellen  inte alls höll med om det utan lyckades lägga en ”mur” runt Frida- ingen annan än möjligtvis Siri skulle dela Frida med henne-
efter en stunds ”överfallspussande” lugnade det ner sig
Bull och Siri var mycket nöjda med att vara i centrum (i fåtöljen rymdes nämligen ingen Ellen)

Vi har fått ganska mycket snö de sista dagarna så idag står skottning på schemat
– vissa saker som borde hunnit in i förråden ska också få sin vinterplats- jag förstår inte att det ska vara samma procedur varje år- men nu är vintern här…ett tag i alla fall 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *