– det där med vädret…

– Jag minns när jag var liten och hade sommarlov hos mormor och morfar hur viktigt det var att lyssna på sjö- och väderrapporten ( och hur himla tråkigt jag tyckte det var med alla olika ”grund” som räknades upp)
Nu är det mobilerna som visar väderprognosen, och i sommar tycks både SMHI och meterologen på F21 haft problem- och i förlängningen jag…
Jag kollar hur veckan ska se ut- och planerar därefter… men sen ändrar dom sig, och hur många gånger som helst.
Idag ”utlovades” regn, och ganska mycket dessutom
Jag avslutade gårdagskvällen med att bära undan alla blomkrukor, och det är ett gäng, flyttade  in dom under bord och tak- för att de inte än en gång skulle ”dränkas” och förstöras.
Mycket nöjd med att jag för en gångs skull varit  förutseende vaknade jag imorse till strålande sol
Nåja, inget annat att göra än att kånka tillbaka alla krukor på sina platser… tyvärr verkar det som om regnet kommer inatt istället så det blir väl samma procedur ikväll.
Kennelträffen på onsdag har haft en stor sol på väderlekskartan i alla prognoser…men nu har det poppat upp ett moln tillsammans med solen så vi får väl se- det var det där med väder och kläder.

En ung dam hörde av sig och tyckte jag varit väl så orättvis med PropellerEllen som visst gillar att simma, det handlar bara om med vem 😀
Jag ger mig för bildbeviset… det handlade tydligen om ”med vem”

3 thoughts on “– det där med vädret…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *