– lite vilse sådär…

Alla som känner mig vet vilket fenomenalt lokalsinne jag har- en inbyggd tvärtom kompass-
När jag ”känner” att jag borde gå till vänster är det  99% säkert att jag skulle välja höger.
Tyvärr glömmer jag bort det för det mesta- så jag hamnar fel.
Idag är det ju inga problem att komma vilse, mobilen har både GPS och kartor, och jag har dessutom ett extra program ”Track my Route” så jag kan gå vilse med glatt mod. (bara var noga med att ha fulladdat batteri i mobilen)

Idag valde jag att gå en annan väg än den vanliga, välkänd skog med välkända berg- men från ett annat håll

Det var riktigt fint, men när vi kom ut på en myr var det lite väl blött och tufft för mopsarna. stackars Agnes hamnade på en tuva med bara kallt myrvattten runt- jag hade inte hjärta att ta upp kameran innan jag ”räddade” henne- men hon var sötare än söt när hon satt där.

Vi gick omkring en stund, Ellen blev lite less när jag skulle få mopsarna att stå på samma ställe ( och helst åt samma håll)

– hon knallade helt sonika iväg – så min tänkta bild blev något annat.

Vi vände tillbaka mot bilen, i alla fall var det vad jag trodde, men jag kände inte igen terrängen riktigt. Det borde inte se ut som det gjorde, men vi knallade på ett tag till.
Till slut insåg jag att jag inte hade en susning om var vi var, och kopplade på min ”track”
Och så klart- vänd helt om och följ pilen….( även om det känns helt fel… så diskuterar jag inte med en GPS, och efter ett tag var vi inne på stigen som jag kände igen… och kom fram till bilen.
                                                              vänster eller höger…. det är frågan


-vi fick i alla fall  en härlig dag i skogen…
och några var rejält trötta när vi kom tillbaka…..

ps. Jag fick en fråga om hur jag ids ta bilder varje dag med ungefär samma motiv…. fotograferandet är ju mitt sätt att vila, jag tar en paus varje gång jag stannar och tar upp kameran- annars skulle jag ju aldrig orka promenera 😀

2 thoughts on “– lite vilse sådär…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *