– långfredag…

och en lagom slappardag.
Finaste Loke som varit här på kollo ett tag ska åka hem- och han brukar uppskatta när matte eller husse kommer och hämtar honom… jag tror inte han tycker han får tillräckligt mycket uppmärksamhet här, och inga av hans ”små trick” går hem 😀

– men han är helt underbar, ibland ser man tom att han ”ler” lite i smyg.
Idag ska det bli det ”påskmat” ala Annalena.
Många gynnar sin lokala affär- och min favoritaffär ligger ”tyvärr” i Barcelona. Varje gång jag (eller någon i familjen) är där passar jag på att se till att få hem alla mina favoriter, och det är en lycka att packa upp efter resorna, även om övervikten varit gigantisk.

Olivoljor, oliver, kryddor, frön o frukter- det gäller att ladda upp ordentligt så det räcker till nästa resa
– sen är det ju inte heller fel med (lagom) värme och besök hos lilla sötnosen

eller en kvällspromenad under palmerna längs stranden

Men nu kommer värmen där nere och då håller jag mig borta-
och det kändes inte heller fel att få sällskap hem med en Mollie och ta en sväng ut i skogen

– sen fanns det ju de som var överlyckliga när jag kom hem

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *