– det var känslosamt igår…

när kennelflickan skulle åka vidare efter en vecka på farmen.
Både 2- och 4-beningar kände att det var avsked på gång- och Bull som skulle stanna kvar när Moll åkte blev alldeles förtvivlad – han skulle naturligtvis följa med sin lillmatte.
Men ibland blir livet inte som man planerat och då får man göra det ”näst” bästa av det


Ellen viker inte från Mollie sida när hon är här- och Siri lämnar helst inte hennes famn- så tur att Moll snart kommer tillbaka.

Jag trodde ju att det blev ett ”litet” fel i min halvårsgamla Mac när jag snubblade och råkade spilla ett glas läsk över den, eftersom den fortfarande fungerade- om än s-e-g-t och lite egensinnigt
Men när den kollats upp visade det sig att repkostnaderna vida översteg en ny ( ändå är Mac hiskeligt dyra så..) det blev en sprillans ny.
På de allra nyaste Mac finns det bara en (!)  extra kontakt- så för att kunna lägga över bilder från kameran eller ladda tex en mobil måste man ha en adapter ( som så klart inte är gratis ) annars är det ett himla krånglande.
– ”ska det vara fint så” 😀
Men eftersom jag nu i alla fall har en fungerande dator- så får jag väl uppdatera lite i efterhand- för en del spännande har hänt både på farmen och i livet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *