– november och (nästan) gå i ide…

 • det är mörkt nu innan snön kommer… man får vara snabb om man ska hinna ut och fånga lite dagsljus… speciellt när det dessutom regnar och är grått och trist.

Beata tycker inte man behöver gå ut över huvudtaget- i alla fall inte om man varit ut på morgonen. Hon muttrar och fräser när jag lyfter ut henne, och står det någon mops i närheten får de sig en avhyvling… det måste ju vara ”någons” fel att hon tvingas ut i regnet.
Siri försöker komma undan med att titta i taket- men hon traskar ut när den stränga rösten kommer fram ( Beata är fullständigt döv för den nuförtiden.)

Killarna delar en stor kärlek – dvs Ellen som är i höglöp. De skulle vara nöjda att bara få sitta och tråna… alla fullständigt övertygade om att vara den utvalde
img_5499Ellen verkar inte så nogräknad hon heller- det skulle nog duga med vem som helst av dem…

Småisarna leker och busar, och nu börjar man känna att det finns små tänder i munnarna, de kan nypa till ganska ordentligt…
och de blir bara finare och finare… de ÄR verkligen riktiga snyggingar
dscn7718 dscn7716
H
ermine

dscn7712  dscn7710
Frans
(fotona är tyvärr lite mörka och rätt lika varandra- men det var ju det där med dagsljuset)

 • Man ska inte klaga på varken mörker eller väder, men eftersom vi har rena isgatan- både på gräsmattan och på byavägen  är det lite riskfyllt att ta med sig gänget ut på promenad- försiktighet är ju inte mopsarnas ledord precis.
  Valparna skulle också behöva få känna på lite uteliv, men det känns inte ok att ta ut dem i hällregn och kyla…. vi får fortsätta busa på inomhus.
  Beata och Siri brukar hälsa på hos valparna, antagligen mest för att kolla om det finns någon mat man kan äta upp- för så där värst imponerande verkar inte tanterna  vara av de små.
  Hedda och Åsa vill gärna leka… och helst busa ordentligt- så där får man hålla lite koll.
  Killarna är just nu så förälskade i Ellen, så några valpar är inte ens intressanta- de ser dem inte
  men valparna tycker det är himla spännande när de stora hälsar på- även om Ellen kanske är lite väl stor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *