– joråsatt….

– så här långt blogguppehåll tror jag aldrig jag haft tidigare, men när tom äldsta sonen hör av sig och undrar vad som hänt 😀 då är det bara att snyta näsan och sätta igång.

Vi drabbades av ngn synnerligen otrevlig flunsa på farmen, så energin som fanns fick läggas på att det vanliga skulle fungera- sen var det sängen som gällde, men nu känns det som om det värsta är över och vi kan återkomma till ett lite mer socialt liv.

Valparna fortsätter att växa och frodas och är som små clowner. De piper och morras i valphagen, och nu har alla vuxna  träffat  dem- en del tog sig friheten att ta sig in helt olovandes, andra kollade mest läget.
Åsa och Ellen tar alla chanser att smita in och busa lite- och det visade sig snabbt att en extrahög (och väldigt exklusiv) grind inte hindrar en Ellen som bestämt sig !!! så kamrat H fick snabbt plocka fram svetsen och försöka reparera det Ellen ”plöjt” igenom… och gänget följer nogsamt allt som händer
dscn7583
-småisarna då… där är det full aktion – i alla fall mellan sovstunderna
dscn7663 dscn7660
– bordsskicket som inte var det allra bästa i början har börjat arta sig riktigt bra
dscn7695

och när man ätit färdigt måste man ju busa lite

dscn7617 dscn7616
– ibland kan syskonkärleken vara alldeles väldigt våldsam
dscn7666 dscn7665

dscn7549
och när man har busat färdigt så är det platt fall och sömn som gäller
dscn7668 dscn7677
– för det mesta knölar dom ihop taket på kojan ( jag förstår inte att jag vid varje kull glömmer bort att vi redan har ett gäng med ”slaktade” kojor med intryckt tak) och sover där, eller i något trångt hörn
Ibland tycker Frans att Hermine somnar lite för fort och vill leka en stund till- men det brukar sluta med att han ger upp och somnar han med
dscn7599 dscn7601

  • så trots att det inte synts har det hänt en del på ”farmen” och med småisarna händer det massor varje dag.
    Jag hade hoppats att det skulle vara lite bättre väder så de kunde få komma ut och få känna på lite ”uteluft” – men det tycks som om regnet och gråvädret ska fortsätta några dagar till.
    Mopstanterna vill knappt gå ut – man får tvinga dem att lämna de varma bäddarna, både Betan och Siri gör sig minimala och tittar upp i taket när det blir tal om att gå ut… men här ges ingen pardon trots gråväder.

2 thoughts on “– joråsatt….

  1. Skönt att ni börjar komma på benen igen. Vi har undrat vart ni tog vägen. Hade också tänkt efterlysa er! Småisarna är gudomligt söta 😍! Krya på er det sista nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *